Teams

Mannen WD40

Ons senioren recreantenteam, ook wel bekend als de G.S. Stars Legends, bestaat uit een groep van oud-leden die zo ongeveer alle generaties uit de geschiedenis van de vereniging bestrijkt. Wekelijks spelen ze onderling pick-up games, de ene week in ’t Huiken in Elburg en de andere week in het MFC Aperloo in ’t Harde.

Om mee te doen met WD40 is geen formeel lidmaatschap van G.S.Stars nodig. Per keer wordt een bijdrage in de kosten gevraagd. Het is bij dit team dus ook heel goed mogelijk om niet structureel maar incidenteel vrijblijvend een potje mee te spelen. Heb je vragen over WD40? Mail dan even naar info@gsstars.nl.

Coach: Bauke Bergstra
Training: Vrijdag tussen 19:30 en 21:00 uur

Jongens U18

Dit jeugdteam voor jongens van 14 t/m 17 jaar oud gaat de komende seizoenen aan de slag om het nieuwe G.S.Stars Heren 1 te worden. Ze trainen twee keer per week onder leiding van ervaren G.S.Stars trainers en spelen van half september tot half april in het weekend competitiewedstrijden.

Doe je momenteel een andere of misschien even geen sport. Kom dan rustig eens langs en doe een keer mee. Dit is een perfect moment om bij dit team aan te haken en te gaan genieten van de mooiste sport van de wereld! Je bent super welkom!

Trainers: Jiddo Knol en Isaac Veenendaal
Training: Dinsdag en donderdag van 19:30 tot 21:00 uur (Locatie ’t Huiken Elburg)

Jongens U14

Dit jeugdteam voor jongens van 11 t/m 13 jaar oud gaat de komende seizoenen aan de slag met de basis die nodig is voor een lange mooie basketbalcarrière. Ze trainen twee keer per week onder leiding van ervaren G.S.Stars trainers en spelen van half september tot half april in het weekend competitiewedstrijden.

Doe je momenteel een andere of misschien even geen sport. Kom dan rustig eens langs en doe een keer mee. Dit is een perfect moment om bij dit team aan te haken en te gaan genieten van de mooiste sport van de wereld! Je bent super welkom!

Trainers: Riko Westerink
Training: Dinsdag van 18:00 tot 19:30 uur (Locatie ’t Huiken Elburg)

Mixed U10

Dit jeugdteam voor jongens en meisjes van 6 t/m 9 jaar oud gaat de komende seizoenen aan de slag met de eerste beginselen van het leuke spelletje. Ze trainen één keer per week onder leiding van ervaren G.S.Stars trainers en spelen van half september tot half april in het weekend een aantal toernooien.

Doe je momenteel een andere of misschien nog geen sport. Kom dan rustig eens langs en doe een keer mee. Dit is een perfect moment om bij dit team aan te haken en te gaan genieten van de mooiste sport van de wereld! Je bent super welkom!

Trainer: Femke Kramer
Training: Woensdag van 17:00 tot 18:00 uur (Locatie MFC Aperloo ’t Harde)