Lid worden

Om te kijken of je basketbal en onze vereniging leuk vindt, mag iedereen drie keer gratis meetrainen. Daarna beslis je of je officieel lid wilt worden.
Lid worden kan door het invullen, ondertekenen en inleveren van het aanmeldingsformulier

klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden.

Let op! Wanneer je je als spelend lid aanmeldt, moet tegelijk met dit formulier een pasfoto worden ingeleverd (min. 3x3cm).
Je mag het ingevulde aanmeldingsformulier scannen en mailen naar info@gsstars.nl. Stuur de pasfoto ook als bijlage (max. 50kb).
Indien je lid bent geweest van een andere basketballvereniging, dien je ook een schuldvrij-verklaring en de oude spelerspas in te leveren.
De contributie voor het seizoen 2017-2018:
Heren 1 €320,-
Heren 2 €320,-
U20 €265,-
U18 €265,-
U16 €250,-
U14 €220,-
U12 €180,-
U10 €155,-
Recreanten €160,-

De contributie wordt tijdens het seizoen in 4 gelijke termijnen geïncasseerd van uw rekeningnummer: 1e termijn voor eind september, 2e termijn voor eind december, 3e termijn voor eind maart en de 4de termijn voor eind juni. Indien u het niet eens bent met de afschrijving, dan heeft u 8 weken de tijd om deze terug te laten boeken. Informeer bij uw bank hoe dit in zijn werk gaat. Lidmaatschap opzeggen Het opzeggen van het lidmaatschap kan jaarlijks voor 1 juni schriftelijk bij het secretariaat, zoals beschreven in het Huishoudelijk reglement. Opzeggen tijdens het lopende seizoen is niet kosteloos mogelijk, omdat alle zaalhuur en bondsafdrachten al zijn betaald of vastgelegd voor het gehele seizoen.
Indien een opzegging leidt tot de noodzaak een team uit de competitie te halen, worden de kosten in rekening gebracht aan het/de opzeggende lid/leden.