Over G.S.Stars

Basketbalvereniging Green Shooting Stars Elburg werd opgericht op 13 maart 1978 door de heren Idzenga en Nummerdor. Door de jaren heen heeft de vereniging een vaste plaats gekregen in de Elburgse sportwereld. Thuisbasis van de Green Shooting Stars, G.S.Stars in de volksmond, was en is nog altijd Sporthal 't Huiken.

Momenteel telt de vereniging ongeveer 80 leden verdeelt over 8 teams, welke m.u.v. de recreanten allemaal competitie spelen. Het basketbalseizoen loopt van augustus tot en met mei, met daarin de competitie van eind september tot begin april.
De doelstelling van G.S.Stars is om basketbal mogelijk te maken voor een ieder op zijn of haar eigen niveau. Door het hanteren van een goed jeugdbeleid wordt geprobeerd om de gezonde doorstroming van jeugd naar seniorenteams te handhaven.

In seizoen 2009-2010 werd het eerste herenteam van G.S.Stars voor de tweede keer op rij kampioen van de Rayon Hoofdklasse Oost. Dankzij de hulp van een aantal sponsoren is promotie naar de landelijke Eerste Divisie mogelijk gemaakt. In 2010-2011 komt het team uit in de landelijke Eerste Divisie onder een nieuwe naam: Bossini G.S.Stars. Dit komt voort uit de samenwerking met hoofdsponsor Bossini.