Sponsering
Wist u dat?....
Als u uw auto in onderhoud heeft of geeft bij Broekhuis auto's dat wij als GS Stars daar sponsorgeld voor ontvangen?
Broekhuis sponsort van elke nota 5% van het totaalbedrag aan G.S.Stars. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven dat aanspraak wilt maken op deze regeling. Kleine moeite, groot plezier voor uw club.

Wist u dat?....
Er vanaf 9 maart tot 30 maart weer gestemd mag worden op je favoriete sportvereniging voor het Raboclubkasfonds. Helaas mag dit alleen als je lid bent van de Rabobank, je moet dus een rekening hebben lopen en opgegeven zijn als lid van Rabobank Noord Veluwe. Ben je nog geen lid geef je snel op, lidmaatschap is gratis en het kost slechts een paar minuten van je tijd en wij als vereniging kunnen dan weer een stem krijgen van jullie. Voor informatie kijk op Rabobank.nl/Noordveluwe. Elke stem is naar verwachting tussen de € 5,00 en € 10,00 waard, afhankelijk van het aantal stemmen. Hoe meer stemmen een verenging ontvangt, des te meer geld deze vereniging krijgt.
Allemaal STEMMEN dus!

Wist u dat?....
Er binnenkort Elburgerbrok verkocht kan worden voor de vereniging. Dit is niet alleen een heel lekkere bijkomstigheid, maar ook een nuttige bijdrage aan de club.
Iedereen wordt tijdens de trainingen een intekenformulier uitgereikt om daarmee brokken te verkopen.
We hopen dat iedereen zijn best doet om zoveel mogelijk brokken te verkopen en op te eten.