Overname bestuur
Afgelopen oktober hebben we een extra vergadering belegd met een dringend verzoek om een vervanger te zoeken voor het secretariaat en voorzitter. Op de vergadering hebben gelukkig een aantal personen zich aangemeld om een gedeelte van het secretariaat op zich te nemen.
De ledenadministratie wordt nu gedaan door Gert Berghorst en Irene Krijt. Ook wat andere neven activiteiten zoals Nunspeet beweegt en een paar acties (koek en Boni actie) zijn door een paar mensen opgepakt. Waar wij als bestuur natuurlijk heel blij mee zijn.
Ook zou het secretariaat worden overgenomen, maar door omstandigheden is hiervan afgezien. Wat natuurlijk heel jammer is. Het einde van het seizoen is in zicht en Nelly gaat dan toch echt stoppen na 14 jaar met veel plezier secretaris te zijn van GSStars . Zonder secretaris en voorzitter is er geen volledig dagelijks bestuur en zonder dagelijks bestuur geen Basketballvereniging.
Doordat een aantal functies, dat gedaan werd door Nelly zijn overgenomen door andere, is het werk wat de secretaris nu doe niet zo veel. Je bent gemiddeld een kwartiertje per week kwijt aan tijd.
Daarom nogmaals een oproep om je op te geven voor de functie secretaris of voorzitter, het is niet nodig om kennis te hebben van het basketbal.
Het bestuur.