Nieuws
Takenschema rest van seizoen 2017-2018 online
19 Januari, 2018
Het schema met alle fluit- en tafelbeurten voor de rest van het seizoen staat online. Zet je taken dik gedrukt en omcirkeld in je agenda en vergeet niet tijdig vervanging te regelen wanneer je verhinderd bent ;-)
Takenschema eerste helft seizoen 2017-2018 online
28 September, 2017
Het takenschema met de planning van scheidsrechters en tafelaars voor de eerste helft van het nieuwe seizoen staat online. Kijk dus goed wanneer je ingepland staat bent en regel op tijd een vervanger als je verhinderd bent.
Fluit- en tafelschema voor de rest van het seizoen online
18 December, 2016
Tijd om de agenda weer tevoorschijn te halen. Het fluit- en tafelschema is bijgewerkt met alle taken voor de rest van het seizoen.
Basketballers G.S.Stars op routine naar de overwinning in Wijchen
29 Oktober, 2016
Na drie vrije weekenden mocht G.S.Stars afgelopen zaterdag eindelijk weer het veld op. Om 16:00 uur werd er in Wijchen gespeeld tegen Wyba. Waar de Elburgers dit seizoen nog ongeslagen zijn, verloor Wyba drie van haar vier gespeelde wedstrijden. Toch bleken de basketballers uit Wijchen geen slechte ploeg en maakten ze het de Elburgers met name rond de bucket in de eerste helft erg lastig.
G.S.Stars U14 wint in de derde wedstrijd van het seizoen van Rebound U14-1
1 Oktober, 2016
Afgelopen zaterdag speelde G.S.Stars U14 haar derde wedstrijd van het seizoen, deze keer was Rebound U14-1 de tegenstander.
Basketballers G.S.Stars winnen ook hun tweede competitieduel
1 Oktober, 2016
Na de ruime zege van de Elburger basketballers vorige week, werd afgelopen zaterdag de eerste uitwedstrijd gespeeld. In Ede was het plaatselijke BCE’78 de tegenstander. Deze ploeg met titelaspiraties had reeds twee wedstrijden gespeeld en wist er daar één van te winnen.
Basketballers G.S.Stars starten nieuw seizoen met ruime overwinning op BeCeGe uit Doetinchem
23 September, 2016
Na een lange voorbereiding stond afgelopen vrijdag dan eindelijk de eerste competitiewedstrijd voor de Elburger basketballers van G.S.Stars op het programma. De ploeg heeft t.o.v. vorig seizoen een ware metamorfose ondergaan. Alle Zwollenaren in Elburgse dienst vertrokken om weer in Zwolle te gaan spelen en in Elburg kwam de focus weer op de spelers uit de eigen jeugd te liggen. Het resultaat is een frisse jonge ploeg met veel potentie voor de komende jaren. De ploeg acteert helaas niet meer in de Landelijke Eerste Divisie, maar start dit seizoen in de Rayon Eerste Klasse. Voor de Elburgers is dit een compleet nieuwe competitie met onbekende teams. Er werd dan ook uitgekeken naar de start van de competitie om een beeld te krijgen van de krachtsverhoudingen.
Het nieuwe fluit- en tafelschema staat online!
20 September, 2016
Alle leden hadden hem al per mail ontvangen, maar nu is het oude vertrouwde fluit- en tafelschema ook hier te downloaden.
Martho Flexwerk G.S.Stars - BV Hoofddorp
08 Januari, 2016
Afgelopen vrijdag begon voor de Elburger basketballers van Martho Flexwerk G.S.Stars de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen koploper BV Hoofddorp. De seizoenopener in Hoofddorp werd kansloos verloren. Rik van de Nes en Daud Bwefar waren door blessures niet inzetbaar. Voortekenen dus voor een zware avond voor de Groenen.
Basketballers Martho Flexwerk G.S.Stars laten eindelijk zien wat ze kunnen
4 December, 2015
Met overwinningen op HBV The Jumpers uit Den Haag en Triple Threat uit Haarlem de afgelopen weken lieten de Elburger basketballers al zien dat ze, ondanks de slechte seizoenstart, niet thuishoren in de kelder van de Landelijke Eerste Divisie. Dit weekend stond echter de krachtmeting met Pluto uit Wageningen op het programma. Deze ploeg is al jaren een steady middenmoter in deze klasse. Tegen de mannen uit Wageningen moest de Elburger ploeg laten zien dat de doelstelling "het linker rijtje" een reële is.
Eindelijk winst in de competitie voor basketballers Martho Flexwerk G.S.Stars
30 Oktober, 2015
Na de overwinning in het bekertoernooi vorige week in Rotterdam behaalden de Elburger basketballers dit weekend ook hun eerste overwinning in de competitie. Na vier nederlagen werd zaterdag HBV The Jumpers in Den Haag verslagen met 78-91.
Basketballers Martho Flexwerk G.S.Stars succesvol in bekertoernooi
24 Oktober, 2015
Afgelopen zaterdagmiddag speelden de baskerballers van Martho Flexwerk G.S.Stars hun tweede wedstrijd van het bekertoernooi. Tegenstander was EBV Baros uit Rotterdam, het team van oud-elburg speler Dimitri Braakman. Deze ploeg draait goed in de Tweede Divisie, een niveau lager dan de Eerste Divisie waarin de Elburgers uitkomen. De Elburgers beleven echter een stroeve competitiestart, dus was deze bekerwedstrijd een welkome extra wedstrijd om in het juiste ritme te komen. Coach Martin Kramer kon deze wedstrijd niet beschikken over Alex Tuinfort en de geblesseerden Ronald van de Weg en Stephan Versluis. Rik van de Nes en Daud Bwefar waren wel weer voldoende fit om in actie te komen. De lege plekken in de ploeg werden zeer verdienstelijk ingevuld door de jonge talenten Matthijs Schipper en Jesse van Wijngaarden.
Volle bak bij eerste thuiswedstrijd Martho Flexwerk G.S.Stars
16 Oktober, 2015
Afgelopen weekend speelden de basketballers van Martho Flexwerk G.S.Stars hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. De Elburgers kennen een moeizame seizoensstart en wisten dit seizoen nog geen van hun 3 wedstrijden winnend af te sluiten. Het team wordt geplaagd door blessures en zit duidelijk nog niet in de flow. Extra mooi was dus de grote publieke belangstelling voor de wedstrijd tegen Almere Pioneers. Een goed gevuld 't Huiken gaf het team veel support en nog meer motivatie. Het was ook goed om onze sponsoren van VL Consultants BV, Fysiotherapie Louwen-Muilwijk en Accountantskantoor Timmer BV op de tribune te zien.
Basketballers Martho Flexwerk G.S.Stars kunnen flitsende start niet omzetten in winst
3 Oktober, 2015
Afgelopen zaterdag werd er door de Elburger basketballers in Wijchen gespeeld tegen BV Wyba. De bezoekers schoten uit de startblokken en namen een ruime voorsprong. In de tweede helft verdween deze als sneeuw voor de zon en was een onnodige nederlaag een feit.
Eerste overwinning in het bekertoernooi
26 September, 2015
MOp zaterdag 26 september 2015 begon het bekertoernooi 2015/2016 voor de basketballers van Martho Flexwerk G.S.Stars met een wedstrijd in Hengelo tegen Twente Buzzards. Deze ploeg komt uit in de Tweede Divisie en won haar eerste wedstrijd van de competitie vorige week. Eerste Divisionist Martho Flexwerk G.S.Stars verloor vorige week haar competitie openingswedstijd en was dus gebrand op een goed resultaat.
Valse start basketballers Martho Flexwerk G.S.Stars
18 September, 2015
Afgelopen vrijdag openden de Elburger basketballers hun seizoen met een wedstrijd in Hoofddorp. Na een rommelige voorbereiding met een aantal blessures had coach Martin Kramer toch de beschikking over een bijna complete ploeg. De start van de wedstrijd was dan ook prima en met driepunters van Joachim van de Weg en Rik van de Nes leek er geen vuiltje aan de lucht.
Twitter
Agenda
7 april 2017
vanaf 19.00 uur
  • G.S.Stars Legends vs. BAS met aansluitend Legends borrel
  • 29 december 2016
    15.00-18.00
  • Oliebollenmix Toernooi in ’t Huiken
  • Volledige agenda >>
    Fluit- en tafelschema