Welkom

Welkom op de vernieuwde website van basketbalvereniging G.S. Stars. De afgelopen seizoenen stond de aandacht voor onze vereniging op een wat lager pitje, maar met dank aan Jasper de With en Gert Berghorst bleef de club wel bestaan.

De afgelopen periode hebben een aantal oud-leden de koppen bij elkaar gestoken. Ze zijn begonnen met een plan en concrete acties om G.S.Stars weer meer actief te krijgen en zichtbaarder te worden binnen de gemeentes Elburg, Oldebroek en Nunspeet. Graag willen we de mogelijkheden verbeteren om de jeugd in deze gemeentes kennis te laten maken met de mooie dynamische teamsport basketbal.

Landelijk groeit de sport basketbal enorm. Met name onder jongeren. In 2023 waren 34.000 jongeren lid van een basketbalclub, terwijl dat er 2020 nog zo´n 24.000 waren. Door het hele land kampen clubs met wachtlijsten en tekort aan zaalruimte. Reden te meer dus om ook basketbal in onze regio weer op de kaart te zetten!

Wil je eens komen kijken of basketbal ook dé sport voor jou is? Bel dan onze secretaris Jasper (zie contactpagina) op en vraag naar de mogelijkheden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *